Resa till Thailand 28 okt – 6 nov

 

För 3 000:-/person (troligtvis lite billigare för barn) kan du få uppleva norra Thailand, träffa familjen Ernvik, lära dej mer om och träffa minoritetsfolket karener, samt besöka kyrkor, elevhem och andra arbeten som Gemensam Framtid stöder.

 

Du ordnar och betalar själv din resa till och från Thailand, och om du vill kan du naturligtvis lägga till några dagar vid havet. Otto och Ulrika Ernvik arrangerar aktiviteterna och tar hand om deltagarna 28 okt-6 nov, vilket betyder att vi rekommenderar att du lämnar Sverige den 26 okt eller tidigare och återkommer till Sverige tidigast den 7 nov om du vill vara med hela tiden. Vi räknar med att 3 000:- ska täcka mat, logi, resor och aktiviteter under 28 okt-6 nov.

 

Det finns möjlighet att välja bland aktivitererna, och även för en lägre kostnad vara med endast under första delen av resan, 28 okt -1 nov. Aktiviterna är anpassade för både barn, tonåringar, vuxna och pensionärer.

 

Under den första delen kommer vi resa på landsbygden. Då kommer vi besöka en karenby, elevhem, flyktingläger, Thailands högsta berg, vattenfall mm. Under andra delen besöker vi olika projekt i Chiang Mai, går på marknad, besöker tempel, hantverkscentra och ser på elefantshow. 

 

Schema kan skickas ut till intresserade. Förfrågningar och intresseanmälan till familjen Ernvik före 1 juni. Deltagare rekommenderas att titta på flygbiljetter innan dess.

Välkomna! Otto.Ulrika@hem.utfors.se